Definició de música

La música és física del so aplicada, operada des de la teoria de la informació. Aquesta informació s'entén com a un conjunt d'elements discrets (sons, afinacions de sons, harmònics, relacions de fase, equalitzacions...) que són percebuts com a estímuls pel nostre cervell, i que en si mateixos estan desposseïts de contingut semàntic. Així, en parlar d'estils musicals crec que és molt més correcte parlar de sistemes, subsistemes o conjunts de sistemes formats per sons discrets, més que de llenguatges. I compondre no és sinó generar noves seqüències d'ones.

dimecres, de gener 10, 2018

Ufff II

El recopilatori "República o República", en el que he participat amb el tema "MR Blues (Mal Karma)", ha punxat. Hi ha dos o tres temes realment bons que fan que s'hagi d'investigar, però la resta és fluix, la gent no se l'ha pres amb ganes, i les lletres consisteixen majorment en repetir una vegada i una altra les consignes de les darreres "manis". És com si no poguéssim fer obres mestres com a país. En fi, si hi ha segona part, m'hi afegiré amb tota l'empenta, esperant que aquest cop es convoqui la màgia...

*****

Esperant la màgia Puigdemont. Sé que arribarà. De totes maneres, reconec que voldria que Madrid no existís. No hi ha qui els aguanti. I n'estic fart que anem amb el lliri a la mà. Són els nostres enemics i punt.

*****

Trump és un perill. Kim Jong Un, també. I els seus botons nuclears, encara més. Octubre de 1962.

*****

Afonia durant totes les festes. Encara no puc gravar veus. Almenys tinc clar que és millor gravar veus i acabar discos que venen de lluny, més que no fer discos instrumentals MIDI. El que no vol dir que no tingui pressa: el "Random Rain" és una punxada, i rescatar-lo implica convertir-lo en un disc cantat. Un altre problema.

*****

Reflexions depriments sobre el món femení:
1) Reconec el meu cansament que tots els problemes del món se'ns atribueixin als homes mentre totes les qualitats del món s'atribueixen a les dones. Suposo que hi ha de tot, com a tot arreu. En tot cas, els i les psicòpates suposen un problema molt més greu que la resta de la població combinada. Ho dic demanant una mica d'exactitud. El feminisme hauria de revisar certes tesis.
2) Estem en un món peculiar on intentar conèixer dones presentant-se un en persona és equiparat a agressió. Mentre, tothom es veu forçat a emprar Tinder, una aplicació de contactes, i no per res però és el major club de psicòpates del món, és un camp de mines on tothom menteix i tothom procura fer mal, i els pocs que hi van amb el lliri a la mà en surten traumatitzats. No m'hi veureu.
3) Està clar que una vida com la meva sense un sol èxit amorós i amb un munt de rebuigs i maltractes psicològics, en una ciutat on totes van pel carrer amb cara d'agressió, no és agradable. He hagut de deixar-ho córrer. És trist, perquè a l'escola se'm va prometre que trobaria una dona amb la que seríem feliços i durant molts anys la vaig buscar amb la intenció de fer-la la meva igual, però vist el pati només puc fer que tancar-me a casa i tallar totes les connexions amb l'exterior. Protegir-me. Defensar-me. Mirar de no pensar. "Hotel Renaissance".
4) Estic fart dels "memes" que es gasten les dones per internet, definint-se com les més perfectes, les més boniques i les més simpàtiques, mentre asseguren que només acceptaran homes perfectes i guapos que facin tot el que els diguin. No per res, però així prefereixo viure sol. No necessito egos descontrolats a casa. Han acabat amb la meva paciència. És la guerra.