Definició de música

La música és física del so aplicada, operada des de la teoria de la informació. Aquesta informació s'entén com a un conjunt d'elements discrets (sons, afinacions de sons, harmònics, relacions de fase, equalitzacions...) que són percebuts com a estímuls pel nostre cervell, i que en si mateixos estan desposseïts de contingut semàntic. Així, en parlar d'estils musicals crec que és molt més correcte parlar de sistemes, subsistemes o conjunts de sistemes formats per sons discrets, més que de llenguatges. I compondre no és sinó generar noves seqüències d'ones.

diumenge, de gener 08, 2017

Quin any el d'aquell dia!

Terror... Sí, els soferts periodistes de Tivizrí estem espantats: en Patinet continúa a la seva habitació de sempre! En fi, som uns "mandaos" i l'hem d'entrevistar. Hauríem d'haver-li posat una espelma a santa Oprah Winfrey.

Què t'ha passat? Fa un any estaves seguríssim amb el "1964" i ara...

Teniu raó. Ha estat un any absurd. Tot plegat és molt depriment. Necessito que el 2017 sigui millor. Tots ho necessitem. Odio el segle XXI.

Tan agressiu ha estat?

Potser ara estic una mica més calmat. Necessitaria tres mesos així, i poder centrar-me en la meva obra. Si tingués diners, me n'aniria un parell de mesos a un lloc apartat, i escriuria, compondria amb midi, i em banyaria a la piscina de l'hotel, o bé a la platja del davant. És el segon any que no puc anar a la piscina de Vallparadís, i ho noto.

Però t'ha portat coses bones aquest 2016?

Algunes. Quasi arrodonir el meu instrumental (i arrodonir-lo pel que fa a estudi i a Visitants), una visita a Tenerife el gener, una càmara de fotos com Marx mana, una exposició de dibuixos, i una visita a La Goleta amb Visitants. I l'escalf dels amics. També un amic nou, fantàstic, a Granollers, que em va conduir a un 1 d'octubre a Pamplona, cantant cançons patriòtiques basques i tocant la Fender Villager. I, curiosament, un concert de la Massa Coral fa pocs dies, el 17 de desembre: repertori diferent (Britten!), ho vam fer bé, Sant Pere quasi ple, i el públic encantat. Ja era hora.

I l'exposició?

Va tenir molt ressò i molt bones crítiques. No m'ho esperava. L'inauguració també va ser un breu moment de "tot funciona". No m'ho semblava uns pocs segons abans de començar. Però la conjunció de Josep Sans, Marie Lottré i Sílvia Alcàntara va ser imbatible. Sobretot la Sílvia, que va llegir un conte meu amb aquella entonació tan seva, transformant en màgia un dels meus escrits apanyaets. Públic càlid, fotos, emotivitat... Sempre ho recordaré. Moltíssimes gràcies a tots/es.

I l'article del Diari de Terrassa?

Em van contactar, i em van venir a entrevistar i fotografiar. L'entrevista és un extracte del que vaig explicar, i és millor per això. Per mi va ser una tarda normal, sense més. No m'esperava que tindria tant d'impacte.

I quines coses no tan bones t'ha portat?

Tota la resta. Ha estat un any molt confús. Porto molts mesos sense treure disc. Tot just ara començo a posar-me a la feina, i n'estic fart que mai no pugui tenir la garantia de tenir un determinat temps per a mi. Des d'abans de l'estiu que ja van començar a sortir-me responsabilitats tontes. Amb el que he estat distret de la meva pròpia feina. I he estat molt nerviós. Apart, l'economia no em va bé.

Allò del pis...

La frustració més gran de l'any. Els meus germans triant-me un pis (una mica petit), jo signant tot de documents entre banc i immobiliària, tots buscant certs documents com micos... de sobte, silenci... i al final el banc va decidir modificar unilateralment les condicions, fent-les molt més oneroses. Vam haver de dir que no (a sobre, es veu que la meva pensió no és embargable, que divertit). Allò interessant és que fa pocs dies que tinc un préstec preconcedit per una quantitat ridícula (insuficient per a una casa, però). En què quedem?

Ens pots resumir l'any polític?

Divendres 16 de desembre vaig anar a donar suport a la Carme Forcadell. I Madrid vol fer coses pitjors encara. El bo és que com més escarafalls fan, més s'adonen les cancelleries de mig món que Espanya és democràcia-ficció, prenent el pèl a tothom qui pot. Seria divertit que, el dia que Catalunya esdevingui independent, la UE la rebés amb els braços oberts mentre feia fora una Espanya corrupta, pobra i súbdita fervorosa d'una monarquia bananera i d'una constitució incanviable i escrita entre sabres.
Això sí, tot podria ser millor si la representació actual de la CUP no fós tan matussera. Porto tot l'any penedint-me d'haver-los votat. No els votaré mai més. Quin disgust.
Rajoy? Un pallasso. Oblidem-lo.
Trump? Ell sol pot acabar amb tota la civilització occidental. Pot deixar el món pitjor del que l'han deixat Bush fill i Obama, que ja és dir (quins pallussos!). Que per què l'han votat? Una forma de protesta d'una classe obrera nul·lament formada i que no sap com ha de canalitzar el seu ressentiment cap a les anteriors administracions. És un problema escolar: mentre l'educació universitària és caríssima i t'endeutes per tota la vida, l'educació primària i secundària és tan dolenta, que bàsicament aprens que vius als Estats Units, que vius en una gran nació, que aquesta nació es governa des de la Casa Blanca (i aquí t'aprens la llista dels presidents, sencereta) i que Déu existeix i ens governa, Bíblia i Creacionisme inclosos. I res més. La gent surt de l'educació secundària (si hi arriben) amb una mena de núvol confús. No estan preparats per votar. Es creuen qualsevol cosa que els expliquin per la tele o a l'esglesia local. Les conseqüències les anem a patir tots, a partir del 20 de gener de 2017. Psicopatia pura.

Discos descoberts?

Molt bo el nou disc de l'Exèrcit d'Islàndia, "Atraccions", amb producció estelar de l'Albert Palomar i uns islandesos en estat de gràcia. The Harlock també han tret disc, "Love Sex Hate", potser sense un single clar, però el tot és més que la suma de les parts, pel que també és una novetat important.
Passant als EUA, he descobert el "Clarity" dels Jimmy Eat World (1999), no exactament punter però sí una perla que per aquí no sembla haver descobert ningú. Wilco han tret "Schmilco", i musicalment té els seus moments però reconec que no m'agrada tant com "Star Wars" (2015), tot i que em perdo les lletres, que pel que he sentit són molt bones i frapants. I tot just estic assaborint el "Hardwired" de Metallica, que vaig comprar el dia que va sortir (3 CD!).
També he encarregat el "Notes of Blue" de Son Volt, tot i que aquest no sortirà fins el febrer.
I en mp3, el "Poppy Nogood – SUNY" de Terry Riley, un directe valuosíssim de 1968.

Discos creats?

Des de la primavera que està tot aturat, i la darrera cosa a sortir va ser el Duncan Drawings IV, així que no ha estat un bon any. Tampoc no he pogut promocionar el "1964", i em reca, sé que tinc un disc bo i arriscat i voldria que se n'assabentés tothom, a veure si enterrem d'una vegada el rock català i la música cumbaià. Que la independència és a tocar i no podem fer el ridícul.
Almenys aquests darrers dies hi ha hagut petits moviments. Les lletres del Santuari estan acabades, a la fi. I segurament tornarà a dir-se "Partisà!" Ha estat un concepte dur d'escriure, però he aconseguit millorar-lo substancialment respecte del cicle original de 2008. El disc ha arribat a sortir en instrumental com a "Santuari", però aquesta versió la retiraré aviat, tan bon punt m'operin del tabic, que pot ser molt aviat. I vull gravar amb la meva nova veu, i que s'entengui tot.
També he recuperat tot de MIDI files que tenia en formats de Cubasis VST de fa 15 anys. Alguns amb SysEx i tot. Tot i que musicalment poc puc aprofitar. Si més no, hi ha l'arranjament MIDI per a "When The World" de To Be Continued que no es va fer servir (mea culpa). Puc plantejar-me de fer-ne una cara B per a quan les nostres dues maquetes surtin a internet (en tinc ganes, falta que tots trobem el format adequat).
Amb el que falta escriure les lletres del "1980" i posar en condicions les bases del "Disfunctional" (n'hi ha de molt bones, un parell que no acaben de caminar, i en general falta gravar guitarres elèctriques, les acústiques i mandolines estan gravades en els multipistes incomplets) i de l'"Estratègies" (que és ja un avenç notable sobre els despropòsits del "Busco Feina/Accident", però això no vol dir que sigui prou bo, i estic barrinant des de fa mesos com salvar el projecte i dur-lo al meu nivell habitual). Les lletres d'aquests dos darrers àlbums ja són escrites (amb una lletra revisable, però sé d'on parteixo i que no li falta molt).
I pel 2017 tinc tres projectes que tant poden dur a alguna banda com acabar en foc d'encenalls: 1) una òpera de butxaca (però no tinc ni la idea clara del llibret; això sí, pocs instruments, i alguns d'ells elèctrics); 2) uns "Himnes II" només per a piano i veu, per a així poder fer jo solet aquell concert de compensació pels que van sofrir la tortura del "concert del caos"; 3) un "Te Deum" breu per a la Massa Coral (no me n'acaben de sortir les idees); i 4) una novel·la, de la que tinc una idea difusa però amb força elements a lloc, ara cal trobar un lloc per a concentrar-me i escriure, i crec que l'escriuré amb un vell tablet que tinc, a la Biblioteca Central, perquè a casa no tinc manera de concentrar-me.
Apart, he treballat tot l'any en un llibre de fotografia. Els pocs que l'han vist m'han dit el mateix (i prenc nota): que hi ha molt nivell, però que sobren algunes fotos i que convindria fer-ne de noves, ajustant també el nombre de pàgines. Per tant, aviat faré més sortides per a fotografiar coses noves.

Sobre art...

La gent se m'esvera tant demanant-me emocions, que en algun moment m'ho he cregut, i els resultats han estat molt discutibles. 1) No sóc un tio emocional; 2) em reafirmo en què la música no és més que un fenòmen de física. De fet, els meus millors discos han sorgit quan he volgut aprendre tècniques noves, i el seu sentit real és aquest, "1964" inclòs.
Una altra cosa és la literatura. Qualsevol idioma té un component emocional. I reconec no estar ben situat per a afrontar-ho. Igualment, no em vull quedar quiet. L'únic que té sentit és el canvi.

I les dones?

Un fracàs, com sempre. Si em moc, només obtinc que frustració. Si no em moc, ninguna no em vé a buscar. I totes van amb mala cara pel carrer, com ofeses que els homes existim. Em tenen fart.
Clar, és cert, ara tinc una bona amiga. Però és això a petició d'ella: amiga. Cap intimitat. I fa quasi tres anys hi va haver una noia a Artteràpia amb la que durant dos mesos i mig vam parlar molt, només per a desaparèixer de sobte i que ningú no n'hagi sabut mai més res. Ni tan sols no sabem si és viva. Estava prou malalta com per a poder-se haver fet mal a si mateixa. Estic trist.
I el temps va passant.

Has pensat a buscar parella per internet?

Sí... i no vull saber-ne res. No, no ho he provat. Però sí he llegit les notícies sobre com tothom hi menteix, i dels disgustos que molta gent s'hi ha endut. Allò és la selva, precisament perquè a davant no hi tens una persona a la qual puguis calibrar. Només un perfil amb una foto. T'hi poden posar el que vulguin. I t'hi posen el que els dóna la gana, tant la gent insegura de si mateixa com els psicòpates. Tot plegat no és per a mi, gràcies. Així que a seguir com sempre, sense nòvia.

(to be continued)

45 comentaris:

Luz ha dit...

Una salutació a tots vosaltres sóc la senyora Llum de Estats Units, quan jo estava en necessitat d'un préstec durant 3 anys enrere jo estava estafat fora de 14.500,00 euros per algun prestador a Ghana Però quan vaig sol·licitar d'aquesta dona temorosa de Déu anomenat Mr James Ben préstecs que m'ajudi a terme amb la quantitat del préstec de 150.000,00 euros, que jo era a la necessitat de sense cap rastre de les activitats d'estafa vaig a aconsellar a posar-se en contacte amb aquest correu electrònic: jamesben614@gmail.com

Unknown ha dit...

Hola, aquest és el senyor, Morrison Hurley. Vull avisar al públic que oferim qualsevol tipus de préstec al públic en general. De 2.000 a 15.000.000 de dòlars, amb un tipus d'interès del 2%. El nostre préstec és ràpid i senzill i es pot processar dins de les 24 hores. Per tant, necessiteu un préstec per pagar el vostre deute? Necessites un préstec per comprar un cotxe o un cotxe? Necessiteu un préstec per iniciar un negoci o finançar el vostre negoci? Sigui el que necessiteu un préstec, contacteu-nos ara i estem disposats a ajudar.

Correu electrònic:
morisonhurley@gmail.com

MORRISON HURLEY

Unknown ha dit...

Hola. Necessiteu un préstec urgent per sortir del vostre problema financer, ha estat rebutjat pels bancs del vostre país i necessiteu un préstec urgent. Necessiteu un préstec de consolidació o un préstec hipotecari? no busqueu més que jo sóc aquí per donar-vos testimoni que el senyor Kerry adamson munroe és l'únic préstec d'internet Leander, ho sé, el meu nom és kerry adamson del préstec renmoney d'EE. UU. Aquí hi ha resoldre les vostres necessitats, envieu-lo per correu electrònic a jamesviafull30 @ gmail. Com estan aquí per fer que tot el seu problema financer sigui una cosa passada, Pagaments mensuals fixables assequibles durant la durada del seu préstec. Pagament dins d'un període de 1 a 10 anys i només un 2% de tipus d'interès, prendre una decisió sobre la seva sol · licitud i començar-se en els seus plans. .

Unknown ha dit...

Hola

Necessiteu un préstec urgent per resoldre les vostres necessitats financeres? Oferim préstecs que oscil·len entre 2.000 i 50.000.000,00, que són fiables, poderosos, ràpids i dinàmics, sense verificació de crèdit i que ofereixen préstecs estrangers garantits al 100% durant el període d'aquesta transferència.

    També vam emetre un préstec de tota la moneda amb un tipus d'interès del 3% per a tots els préstecs ... Si ets inter
Es recomana tornar a través d'aquest correu electrònic.


Si us plau, torneu-nos, si us interessa, a través de trustfirm2010@gmail.com



Salutacions,

Senyor Andy Cole

trustfirm2010@gmail.com

Unknown ha dit...

Necessites un préstec empresarial o personal?
La nostra empresa és una empresa legítima.
Donem a particulars i empreses un tipus d'interès del 2%.
Assegureu-vos que estem aquí per ajudar-vos a les vostres necessitats.
Per obtenir més informació, correu electrònic de contacte: roselineclintonloancompany@gmail.com

Unknown ha dit...

We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

We Have Loan Programs Tailored For Any Profile And You've Come To The Right Place To Satisfy Your Business Needs. If Your Company Or You Know Of Any Company With Viable Projects / Proposals That Needs Financing, Kindly Write Us With The Loan Requirement. Please, Contact Us For More Information: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

You Will Hear From Us. Well Nice To Meet You And I look forward to our Business Acquaintance. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

FRED LARRY LOAN FIRM ha dit...

Obteniu el vostre préstec ara dins de 48 hores

Bon dia

Voleu ser emprenedor, iniciar un projecte o comprar un apartament o si teniu alguna dificultat financera, la vostra ajuda ve ara, heu perdut el son intentant obtenir un préstec, no deixeu que els vostres somnis es mori, contacteu amb el Sr. Fred Larry, per un préstec ràpid i fiable.

Oferim aquest tipus de préstec a continuació:

1 Préstec de l'empresa
2. Préstec empresarial
3. Préstec de l'apartament
4. Préstec automàtic
5. Préstec de cotxe, etc.

oferim préstecs a clients seriosos i honestos que estiguin disposats a cooperar amb nosaltres al tipus d'interès del 3%, des de 100.000,00 euros fins a 500.000.000.000.00.

Contacta'ns ràpidament a través del nostre correu electrònic (fredlarryloanfirm@gmail.com) o (fredlarryloanfirm@hotmail.com)

Número de Whatsap: +2347061892843
Skype: fredlarry12

Signat
Gerent
Fred Larry

FRED LARRY LOAN FIRM ha dit...

Obteniu el vostre préstec ara dins de 48 hores

Bon dia

Voleu ser emprenedor, iniciar un projecte o comprar un apartament o si teniu alguna dificultat financera, la vostra ajuda ve ara, heu perdut el son intentant obtenir un préstec, no deixeu que els vostres somnis es mori, contacteu amb el Sr. Fred Larry, per un préstec ràpid i fiable.

Oferim aquest tipus de préstec a continuació:

1 Préstec de l'empresa
2. Préstec empresarial
3. Préstec de l'apartament
4. Préstec automàtic
5. Préstec de cotxe, etc.

oferim préstecs a clients seriosos i honestos que estiguin disposats a cooperar amb nosaltres al tipus d'interès del 3%, des de 100.000,00 euros fins a 500.000.000.000.00.

Contacta'ns ràpidament a través del nostre correu electrònic (fredlarryloanfirm@gmail.com) o (fredlarryloanfirm@hotmail.com)

Número de Whatsap: +2347061892843
Skype: fredlarry12

Signat
Gerent
Fred Larry

Entertainment Wahala ha dit...

hallo,

Is jy op soek na finansiële vryheid? Is jy in skuld, het jy 'n lening nodig om 'n nuwe besigheid te begin? Of val jy finansieel in, val 'n lening nodig om 'n motor of huis te koop? Het jy jou bank te eniger tyd verwerp? Wil jy jou finansiële situasie verbeter? Het u 'n lening nodig wat u rekeninge betaal? As u nie verder kyk nie, verwelkom ons u die geleentheid om alle vorme van lenings teen 'n baie bekostigbare prys te kry. 2% rentekoerse vir ander Vir meer inligting, kontak ons per e-pos by: (natwestloancompany432@gmail.com)

Het u 'n kommersiële lening nodig?
Het u 'n persoonlike lening nodig?
Wil jy 'n motor koop?
Wil jy herfinansier?
Het u 'n verbandlening nodig?

Het u groot kapitaal nodig om u besigheidsvoorstel of uitbreiding te begin? Het jy hoop verloor en glo dat daar geen uitweg is nie en jou finansiële laste nog steeds voortduur?

Kontak ons per e-pos: (natwestloancompany432@gmail.com)

Die uwe,

kelvinloan ha dit...

OFERTA DE PRÉSTEC URGENT, APLICAR A HOY SI NECESSITA UN PRÉSTEC URGENT DE CAP TIPUS.
                  (kelvinloans86@gmail.com)

  Us donem la benvinguda a aquesta empresa d'aquesta empresa. Donem préstec personal
i els préstecs comercials només per un tipus d'interès del 2%, oferim préstecs
$ 4,000 dòlars a $ 5,000,000 dòlars,
  Si necessiteu un préstec per a la seva empresa o per pagar els seus deutes, poseu-vos en contacte amb nosaltres el més aviat possible per processar el vostre formulari de préstec d'aplicació

FORMULARI DE SOL·LICITUD DE PRÉSTEC ompli i torneu ara.

1. Nom complet: _________________
2. Número de telèfon: __________________
3. País: ___________________
4. Sexe: _____________________
5. Ocupació: _______________________
6. Ingressos mensuals: ______________
7. Import del préstec necessari: ___________
8. Durada: __________________
9. Edat: _______________________

Poseu-vos en contacte amb la nostra oficina amb el correu electrònic a continuació Correu electrònic: kelvinloans86@gmail.com
WhatsApp: +2348130283464

Salutacions,
Préstecs de Kelvin.

Unknown ha dit...

Hurra! Hurra! Hurra! El Nadal és aquí de nou.
És l'època de l'any de nou quan hi ha celebracions a tot arreu. És el període de Nadal i de nou any. La signatura Linda Moore Loan Firm torna a ajudar-vos amb les vostres necessitats financeres. Feu pressa ara i sol·liciteu el vostre préstec de somni ja que tenim una promoció i bonança per al final de l'any i les celebracions de Nadal. Necessiteu un préstec urgent? Necessiteu un préstec per pagar els seus deutes? Necessiteu un préstec per expandir la vostra empresa probablement o iniciar el vostre propi negoci, llavors estem aquí per a vostè amb un préstec de baixa taxa d'interès tan baix com un 2% per cent i pot obtenir una quantitat de préstec entre $ 10,000 i $ 500,000,000.00 i una durada màxima del préstec de fins a 50 anys. Si us plau, contacteu amb nosaltres ara. Correu electrònic: lindamooreloans@gmail.com O WhatsApp: +19292227999. podeu enviar-nos un correu electrònic amb la vostra informació avui i us alegrarem de fer-ho. lindamooreloans@gmail.com O WhatApp: +19292227999 mai et decepcionarem. Bon Nadal i un any nou pròsper.

Adrian Bayford ha dit...

Hola

Necessites un préstec? Oferim préstecs i serveis financers de tot tipus. Els nostres préstecs són llargs i curts, amb taxes d'interès favorables. Oferim préstecs amb un 2% de tipus d'interès, contacteu amb nosaltres per obtenir més informació a través de (adribay0008@gmail.com)

Anònim ha dit...

Hola

Necessites un préstec? Oferim préstecs i serveis financers de tot tipus. Els nostres préstecs són llargs i curts, amb taxes d'interès favorables. Oferim préstecs amb un 2% de tipus d'interès, contacteu amb nosaltres per obtenir més informació a través de (adribay0008@gmail.com)

Unknown ha dit...

When It Comes To Personal Loans * Business Loans etc., Contact Us Today Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com ) It’s Imperative To Work With The Right Company. We Help You Get The Best Rate For Your Business Loan Regardless Of Your Credit!!! If You Are Looking For A Personal Loans * Business Loans etc., You Have Come To The Right Place. Contact Us Today For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

Kindly write us back with the loan information;
- Complete Name:
- Loan amount needed:
- Loan Duration:
- Purpose of loan:
- City / Country:
- Telephone:
- How Did You Hear About Us:

Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

Esteem lenders ha dit...

Hola,

Ets empresari / dona? Està vostè en qualsevol embolic econòmic o vostè
necessiteu fons per iniciar el vostre negoci? o pagar les factures o bé
Comença un bon negoci? Té una puntuació creditícia baixa i té
dificultat per obtenir préstecs de capital circulant procedents de locals o d'altres
institucions financeres i bancs? Tot el que has de fer és posar-te en contacte amb el
gestió a través del meu correu electrònic: esteemloancompany@gmail.com

WhatsApp: +393510786648

Anònim ha dit...

Hola a tots, espero que tots estiguin bé ??? Els meus noms són la senyora Melissa Nicholas, he vingut de Kansas, fa uns mesos he estat aspirada a una mala situació financera i necessitava un préstec urgent per pagar els meus comptes i recuperar-me els peus financers a causa de la meva situació financera actual. per donar-me un préstec així que em va quedar sense cap altra opció que buscar un préstec sense garantia en línia, en el procés de la meva investigació vaig ser víctima de frau i vaig perdre gairebé 750 dòlars i jo estava en problemes i gairebé em vaig donar les esperances d’obtenir un préstec fins que vaig trobar una entrada en línia. El missatge va ser un testimoni compartit del senyor Frank dels Estats de Charleston que testifica de com va obtenir 50.000 dòlars de Kathy Finance Inc. després de llegir el post que vaig decidir contactar amb Kathy Finance Inc. correu electrònic: (kathyrichardfinance@hotmail.com) contacte compartit al missatge, la meva sol·licitud de préstec no garantida de 350.000 dòlars va ser aprovada en 72 hores després de la meva sol·licitud i el meu préstec es va pagar al meu compte bancari sense cap omissió.

Vull expressar la meva profunda gratitud i també assessorar els sol·licitants de préstecs per estar molt atents perquè hi ha molts estafadors per aquí amb l'únic propòsit de defraudar els sol·licitants de préstecs innocents, per tant, vosaltres heu de tenir cura i vigilar per aquells qui necessita un préstec, recomano Kathy Finance Inc, podeu posar-vos en contacte amb l'empresa per correu electrònic: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Gràcies per llegir el meu testimoni, us desitjo molta sort.

El teu
Melissa Nicholas.

kelvinloan ha dit...

OFERTA DE PRÉSTEC URGENT, APLICAR AVUI SI NECESSITA UN PRÉSTEC URGENT DE QUALSEVOL TIPUS.
                  (kelvinloans86@gmail.com)

  Us convidem a aquesta empresa en aquesta empresa. Donem préstec personal
i préstecs comercials per un tipus d’interès del 2% només, oferim préstecs
$ 4.000 dòlars a $ 5.000.000 dòlars,
  Si necessiteu un préstec per a la vostra empresa o per pagar els vostres deutes, poseu-vos en contacte amb nosaltres el més aviat possible per processar el vostre formulari de préstec

FORMULARI D'APLICACIÓ DE PRÉSTEC Emplenar i retornar ARA.

1. Nom complet: _________________
2. Número de telèfon: __________________
3. País: ___________________
4. Sexe: _____________________
5. Ocupació: _______________________
6. Ingressos mensuals: ______________
7. Import del préstec necessari: ___________
8. Durada: __________________
9. Edat: _______________________

Poseu-vos en contacte amb la nostra oficina amb el correu electrònic que apareix a continuació: Email: kelvinloans86@gmail.com
WhatsApp: +2348130283464

Salutacions,
Préstecs Kelvin.

PAUL STEPHENS ha dit...

OFERTA DE PRÉSTEC SENSE CÀRREC SENSE DESPESES D'AVALUACIÓ

Hola,

Quines són les vostres necessitats financeres?
L'empresa de préstec bestlife atorguem préstecs d'un mínim de $ 2.000,00 a un màxim de $ 100.000.000.00 amb una durada còmoda que oscil·la entre 1 i 30 anys a un tipus d'interès molt reduït del 3%. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic: paulstephens212@protonmail.com


Necessiteu un préstec comercial?
Necessiteu un préstec personal?
Voleu comprar un cotxe?
Voleu refinançar?
Necessiteu un préstec hipotecari?

Necessiteu un gran capital per començar la vostra proposta o expansió comercial? Has perdut l'esperança i creus que no hi ha sortida, i les teves càrregues financeres encara persisteixen?
No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres. Tinc la vostra resposta per donar-vos més informació i per portar-vos a la nostra empresa, cap tercer, vosaltres i la nostra empresa, en contacteu amb vosaltres mateixos ...

Poseu-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic: paulstephens212@protonmail.com
                                   paulstephens212@protonmail.com

Anònim ha dit...

Tot gràcies a Ivan Marko Loan Company, que finalment m'ajuda amb un préstec per al meu negoci després que el meu banc no em rebutgi, necessiteu un préstec o voleu refinançar la vostra llar, pagar la factura, ampliar el vostre negoci? a través de: ivanmarko110@gmail.com o truca al +1 (504)603-3666)

Donna Tammy ha dit...

estimada

Busqueu préstecs comercials, préstecs personals, préstecs per a la llar, cotxes
Préstecs, préstecs per a estudiants, préstecs de consolidació de deutes, préstecs no garantits, negocis

Capital, etc ... o se li nega un préstec d’un banc o institució financera

Almenys un motiu, esteu en la posició correcta

Pagueu la vostra solució de crèdit.

Sóc un prestador privat. Presto diners a empreses i particulars.

Tipus d'interès baixos i preus assequibles

Taxa del 2%

Contacti amb nosaltres per fer un seguiment de les operacions de crèdit i

Transferència en 48 hores


Detalls de l’aplicació:

Nom:

Aniversari:

Sexe:

Estat del matrimoni:

Adreça:

Ciutat:

Estat / província:

Codi Postal:

País:

Telèfon:

Correu electrònic:

El propòsit del préstec:

Total del préstec:

Termini de crèdit:

Benefici net mensual:

Envieu-nos un correu electrònic a @ {donnaloancompany@gmail.com} I per obtenir més informació sobre nosaltres, visiteu la nostra adreça web a www.donnaloancompany.com


Salutacions cordials,

Dona

FRED MORE ha dit...

Obteniu el vostre préstec ara en un termini de 48 hores

Bon dia

Vols ser emprenedor, iniciar un projecte o comprar un apartament o estàs en una solució financera, la teva ajuda arriba ara, has perdut el teu somni, intentant preparar-te, no deixis morir els teus somnis, contacta amb el Sr. Fred més, per a un préstec ràpid i fiable.
A continuació oferim aquest tipus de préstec:

1 préstec empresarial
comercial
préstec 3er apartament

préstec 4. auto

préstec 5. préstec automàtic, etc.

Oferim préstecs per a clients seriosos i sincers que estiguin disposats a cooperar amb nosaltres amb un tipus d’interès del 3%, que oscil·la entre 100.000,00 i 500.000.000.000,00.

Contacteu-nos ràpidament a través del nostre correu electrònic (fredmorefinance@gmail.com)

(fredmorefinance@hotmail.com)

Número de whatssap: +919654763221

Signat

Director

Fred més

MRS KATHY HALL ha dit...

Atenció:
Esteu buscant una empresa de préstec financer REAL que us concedeixi préstecs entre 5.000 euros i 5.000.000 d'euros (per a préstec empresarial o empresarial, préstec personal, préstecs per a la llar, préstec de cotxe, préstecs de consolidació de deutes, capital risc, préstec sanitari, etc.)
O per un motiu o l’altre se li ha denegat un préstec d’un banc o institució financera?
Sol·liciti ara i tramiti i aprovi un préstec financer real en un termini de 3 dies.
EMPRESA DE PRESTATS COOPERATIUS DE METODISTA LIMITADA, som un "Préstec de préstec acreditat internacionalment" que proporcionen PRÈGIES FINANCERES REALS a particulars i empreses amb un tipus d'interès baix del 2% amb la targeta d'identitat vàlida o el passaport internacional del país per a la seva verificació.
El nostre reemborsament del préstec comença un (un) any després d’haver rebut el vostre préstec i la durada de l’amortització oscil·la entre 3 i 35 anys.

PER A RESPOSTA I PROCESSAR IMMEDIAT DE LA SEVA SOL·LICITUD DE PRÈRDU DINS 2 DIES DE TREBALL,
Contacteu-nos directament a través d’aquest correu electrònic: metodistcooperativeloan@gmail.com


Poseu-vos en contacte amb nosaltres amb les dades següents:

Nom complet:____________________________
Import necessari com a préstec: ________________
Durada del préstec: _________________________
Finalitat del préstec: ______________________
Data de naixement:___________________________
Gènere: _______________________________
Estat civil:__________________________
Adreça de contacte:_______________________
Ciutat / codi postal: __________________________
País: _______________________________
Ocupació: ____________________________
Telèfon mòbil:__________________________

Envieu la vostra sol·licitud de resposta immediata a: metodistcooperativeloan@gmail.com

Gràcies.
KATHY HALL
Director.
EMPRESA DE PRESTATS COOPERATIUS DE METODIST
Correu electrònic: metodistcooperativeloan@gmail.com

Anònim ha dit...

estimada


Busques préstecs per a empreses, préstecs personals, préstecs per a la llar, cotxes


Préstecs, préstecs estudiantils, préstecs de consolidació de deutes, préstecs no garantits, negocis


Capital, etc ... o se li denega un préstec d'un banc o entitat financera


Per almenys un motiu, es troba en la posició correcta


Pagueu la vostra solució de crèdit.


Sóc prestador privat. Presto diners a empreses i particulars.


Tipus d’interès baixos i preus assequibles


Taxa del 2%


T'interessa? Contacteu-nos per fer el seguiment de les operacions de crèdit i


Trasllat en 48 hores



Detalls de l'aplicació:


Nom:


Aniversari:


Sexe:


Estat del matrimoni:


Adreça:


Ciutat:


Estat / Província:


Codi Postal:


País:


Telèfon:


Correu electrònic:


La finalitat del préstec:


Total del préstec:


Termini de crèdit:


Ingressos nets al mes:


Envieu-nos un correu electrònic a {{Donnaloancompany@gmail.com} I per obtenir més informació sobre nosaltres, visiteu la nostra adreça web a www.donnaloancompany.com.



Salutacions cordials,


Senyora Donna

Anònim ha dit...

Hola, senyor James Michael, prestador de préstecs legítim i fiable. Em concedeixo préstecs amb termes i condicions clares i comprensibles a un tipus d’interès del 3%. De 3.000,00 a 10.000.000,00 USD, només en euros i lliures. Dono préstecs empresarials, préstecs personals, préstecs d’estudiants, préstecs de cotxes i préstecs per pagar factures o préstecs de Nadal. Si necessiteu un préstec, el que heu de fer és que us poseu en contacte amb mi directament ara a l'adreça: jamesmichaelloanservices@yahoo.com

Que deu et beneeixi.

Lisa Bud ha dit...

Lisa Bud ofereix préstecs a un tipus d’interès anual del 5% i dins d’un límit de crèdit de 10.000,00 a 500.000,00 dòlars
Hi ha disponibles préstecs garantits i no garantits, préstecs estudiantils, préstecs per a la llar, préstecs conformes, préstecs convencionals, préstecs no conformes, préstecs tancats.
Garantim proporcionar serveis financers a molts dels nostres clients a tot el món. Amb el nostre paquet de crèdit flexible, podem processar crèdits i transferir diners als prestataris en 2 dies.
Treballem en condicions clares i comprensibles i proporcionem tot tipus de préstecs a clients interessats en empreses privades i inversors immobiliaris.

Empleneu el formulari següent i envieu-nos-nos-nos-ho per correu electrònic {Spadeoptionloancompany@gmail.com}
1. Nom complet:
2. La vostra edat:
3. Sexe:
4. Estat civil:
5. Adreça:
6. La vostra ciutat:
7. El vostre estat:
8. El vostre país:
9. Codi Postal:
10. Telèfon:
11. Adreça de correu electrònic:
12. Finalitat de prestar diners:
13. Import del préstec:
14. Període de préstec:
15. Ocupació:
16. Ingressos mensuals:

Correu electrònic: {Spadeoptionloancompany@gmail.com}

Salutacions cordials

Mr William Rogers ha dit...

Sol·liciteu avui sense quota de registre ni transferència. Som 100% legítims, donem préstecs a un tipus d’interès molt baix 3% Contacteu-nos avui per correu electrònic (suntrustfinancialhome@gmail.com)

SERVEIS DE PRÈMEDI DISPONIBLES INCLUS:
================================
* Préstecs comercials.
* Préstecs personals.
* Préstecs empresarials.
* Préstecs d'inversions.
* Préstecs de desenvolupament.
* Préstecs d'adquisició.
* Préstecs per a la construcció.
* Préstecs empresarials i molts més:
Per obtenir més informació i sol·licitar-nos un correu electrònic a (suntrustfinancialhome@gmail.com)
Web oficial: https://www.suntrust.com

CROWN TRUST FINANCIAL LOAN FIRM !!! ha dit...

Actualment oferim un esquema de préstec FÀCIL I RÀPID a un tipus d’interès baix del 2% amb una targeta d’identitat vàlida adequada per a la verificació.
Podeu enviar la sol·licitud del vostre préstec per a qualsevol quantitat de préstec que necessiteu.
Oferim préstecs que varien des de $ 5.000,00 USD mínim. 100.000.000,00 USD USD Màx.
Tenim crèdit a llarg termini de cinc (5) a cinquanta (50) anys com a màxim.
Donem el següent tipus de préstec: préstec de projecte, préstec de refinançament, préstecs d’inversió empresarial, préstecs de vehicles o vehicles, préstec d’estudiants, consolidació de deutes,
habitatge Préstec, préstec personal, préstec de viatge i vacances, préstec de Nadal i any nou.
La nostra empresa també necessita una persona que pugui ser representant de la nostra empresa al vostre país.
Poseu-vos en contacte amb la nostra oficina de préstecs financers CROWN TRUST FINANCIAL mitjançant correu electrònic: crowntrustfinancialloanfirm@gmail.com

Si esteu interessats en la nostra oferta financera i voleu adquirir un préstec de nosaltres, poseu-vos en contacte amb nosaltres i proporcioneu-nos els detalls a continuació, i caldrà que
iniciar les condicions del import del préstec en conseqüència.

Nom: ___________________________
Nom: ____________________________
Gènere: _______________________________
Estat civil: _______________________
Adreça de contacte: ______________________
Ciutat / Postal: ________________________
País: ______________________________
Data de naixement: ________________________
Import necessari com a préstec: ________________
Durada del préstec: ________________________
Ingressos mensuals / Ingressos anuals: _________
Ocupació: ___________________________
Finalitat del préstec: _____________________
Telèfon: ________________________________
Fax: __________________________________

Envieu la vostra sol·licitud de resposta immediata a: crowntrustfinancialloanfirm@gmail.com

Gràcies pel vostre mecenatge!
Salutacions cordials, FRANK JEFFEREY!
EMPRESA DE préstec financer de la confiança del director directiu!
Correu electrònic: crowntrustfinancialloanfirm@gmail.com

Zenith Park Loan Funds ha dit...

Halo,
kami memberi apa-apa jenis pinjaman seperti pinjaman pelajar, pinjaman hutang, pinjaman perniagaan, pinjaman peribadi dan lain-lain, sila hubungi melalui e-mel untuk maklumat lanjut: zenithparkloanfunds@outlook.com
Tuhan merahmati.

Unknown ha dit...

Hola,

no us resulta còmode reemborsar la vostra factura, que us oferim
préstec a un tipus d’interès del 2%, com ara ajuda financera.
dificultat o si esteu en un embolic financer i necessiteu fons
inicia el teu propi negoci o necessites un préstec per liquidar els deutes
o bé pagueu les factures, inicieu una gran empresa o us costa molt
obtenir un préstec de capital per part dels bancs locals, si us plau, contacta amb nosaltres per correu electrònic:
rapidoloan@gmail.com
whatsapp +1 1352 3888 5486

És recomanable completar i retornar els detalls a continuació.

FORMULARI DE SOL·LICITACIÓ DE Préstec

Nom del sol·licitant:
Import necessari:
Termini del préstec:
país:
professió:
sexe:
edat:
telèfon:
Ingressos mensuals:
Finalitat del préstec:

si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic: rapidoloan@gmail.com

WhatsApp + 1352 3888 5486

i obtindreu el vostre préstec en 48 hores

M. RONALD SCOTT

Adrian Bayford ha dit...

Bon dia

Necessiteu un préstec per a tots els propòsits? Et trobes amb algun problema financer? El Bridge Finance Service té garantida la prestació de serveis financers a clients amb un tipus d’interès favorable. Els nostres préstecs són fàcils i ràpids. Poseu-vos en contacte amb nosaltres avui per obtenir el préstec que necessiteu. Podem igualar qualsevol préstec amb un tipus d’interès del 2% al vostre pressupost. Si esteu interessats, poseu-vos en contacte amb nosaltres amb (adrianbay0008@gmail.com)

Elena Nino ha dit...

Voleu demanar prestat i no sabeu on obtenir un préstec real?
Voleu iniciar un negoci però no teniu capital?
Necessiteu sol·licitar algun préstec per algun motiu?

La vostra esperança és aquí, ja que proporcionem préstecs ràpids i fiables, el nostre servei és 100% genuí i et garanteix obtenir un préstec a l’hora de sol·licitar-ho, contacti per correu electrònic i aprovi avui a: elenanino0007@gmail.com

Gràcies i Déu beneeixi
CONFIANÇA
Elena

unity ha dit...

Atenció:

  Necessiteu un préstec per resoldre la vostra càrrega financera o per invertir? Si és així! Poseu-vos en contacte amb nosaltres avui per obtenir ajuda. Nota: Oferim un préstec a curt i llarg termini a un tipus d’interès del 3%. Podeu agafar en préstec un mínim de 5.000,00 dòlars i un màxim de 250 milions de dòlars.

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Atentament,
Sr. unitat

unitloan56@gmail.com

UNICREDIT FAST LOAN ha dit...

Bon dia,

Cerques un préstec urgent? Poseu-vos en contacte amb UNICREDIT FAST LOAN ara per a la vostra operació immediata. És ràpid i fàcil.

INFORMACIÓ DE CONTACTE:

Correu electrònic: unicreditfastloan@gmail.com

TELÈFON: +17815611941

Facebook: Préstec ràpid Unicredit

Instagram: Préstec ràpid Unicredit

Twitter: @FastUnicredit

LinkedIn: Préstec ràpid Unicredit

Obteniu el PRESTAT RÀPID amb només tres passos.

Robert Burns ha dit...

Saluteu a Possibilitat, necessiteu un préstec urgent, un préstec per iniciar una nova línia de negoci o pagar els deutes, contacteu-nos avui. PREMIUM LOAN STREAM ofereix préstecs De 500.000 a 500.000.000.000 de dòlars americans Els serveis de préstec prestats inclouen: * Millora d’habitatges * Préstecs d’inventors * Préstecs de consolidació de deutes * Préstecs empresarials * Préstecs personals Garantia 100% de rebre els vostres fons a petició Contacteu-nos avui per rebre aquest import del préstec d’acord amb el vostre pressupost. Obteniu un préstec del 3% anual. Envieu-nos un correu electrònic »» »» »premiumloanstream@gmail.com« «« «« «« El judici us convençrà ...

NORTION LOAN CONSULTANT ha dit...

Bon dia,

Obteniu el vostre préstec instantani a la baixa taxa del 2,5% amb NORTION PRESTIU CONSEGUENT, És FÀCIL, RÀPID i SEGURAT

INFORMACIÓ DE CONTACTE

Correu electrònic: nortionloanconsultant@gmail.com

TELÈFON: +17815611941 (NOMÉS DE TEXT)

INSTAGRAM: Préstec de Nors

TWITTER: @LoanNortion

LINKEDIN: Consultora de préstecs de Nortion

Contacteu-nos ara per obtenir un préstec al vostre MILLOR INTERESS

Anònim ha dit...

My 23,000 euros loan has just been granted, thank you very much LAPO MICRO FINANCE . I will talk about your services with people around me who need a loan or financial assistance because I am impressed by your quick response .if you need a loan Do not hesitate to contact a real legal lender with 100% guarantee : E-mail: lapofunding960@gmail.com

Unknown ha dit...

Aplicar en línia, és ràpid, fàcil i segur. Obteniu el millor préstec personal entre 5.000 i 500.000 lliures en línia. Aprovacions altes. Tarifes baixes. Aplicar 24/7. Cobertura d'assegurança: assequible, fiable, senzill. WhatsApp per sol·licitar ara +44 7448 507080 o enviar un correu electrònic a instituteofinternationfinance@gmail.com

marira leydi ha dit...

BENVINGUTS: EL PRÉSTEC ENTRE PERSONES SERIES I HONESTES EN LÍNIA.
Oferta de préstecs entre particulars Ràpid préstec ràpid per acabar amb les vostres preocupacions en menys de 72 hores. No podeu accedir al vostre banc i tots els vostres intents en altres institucions financeres no han donat res fins ara a causa del vostre mal crèdit o d'altres no hi hagi més preocupacions en contacte amb mi i en menys de 72 hores a un percentatge raonable del 2% anual i pel temps de devolució que us convingui us faré el préstec que us salvarà la vida. Poseu-vos en contacte amb mi per correu electrònic: marialeydi06@gmail.com

Jovita Loan Aid, loanerjovita.loanlender.org@gmail.com ha dit...

Necessiteu un préstec?
Tens mala reputació?
Necessiteu diners per pagar les factures?
Necessiteu crear un nou negoci?
Té a mà un projecte inacabat a causa d’un mal finançament?
poseu-vos en contacte amb nosaltres per
WhatsApp +17097005449
Correu electrònic via: loanerjovita.loanlender.org@gmail.com
NECESSITA PRIMERA INFORMACIÓ
1. Noms complets:
2. País:
3. Adreça:
4. Estat:
5. Sexe:
6. Estat civil:
7. Ocupació:
8. Número de telèfon:
9. Ingressos mensuals:
10. Adreça de correu electrònic:
11. Import de préstec necessari:
12. Durada del llançament:
13. Finalitat del préstec:
14. tipus de préstec:
15. Com ens coneixeu (REF):
16. Heu sol·licitat prèviament:
Tan bon punt rebem la vostra informació, el vostre préstec es processarà

Unknown ha dit...

Bon dia senyor / senyora

Oferim préstecs a organismes privats i comercials amb un tipus d’interès anual molt baix del 3%, entre 1 i 25 anys d’amortització. Oferim préstecs en el rang de 5.000 a 500.000.000. Es tracta d’eradicar la creixent història del mal crèdit i també d’obtenir beneficis estables tant a la nostra empresa com als nostres clients.

Estàs perdent el son a la nit preocupant-te com aconseguir un préstec? Contacte: Agència de préstecs Paul ara per correu electrònic: paulhelpfund@yahoo.com o WhatsApp: +91 963 289 2493

Oferim préstecs a un tipus d’interès baix del 3% i, oferim.

* Préstecs personals
* Préstecs de consolidació de deutes
*Capital de risc
* Préstecs comercials
* Préstecs educatius
* Préstecs a domicili
* Préstecs per qualsevol motiu

Per obtenir informació més urgent, torneu-nos a contactar immediatament. paulhelpfund@yahoo.com o WhatsApp: +91 963 289 2493
Salutacions
Senyor Paul Moritz

Max Bent ha dit...

Hola senyores i senyors, necessiteu ajuda econòmica? Sóc Max Bent. Sóc prestador i també assessor financer.

Necessiteu un préstec urgent per compensar els vostres deutes o necessiteu un préstec de renda variable per millorar el vostre negoci? Heu estat rebutjats per bancs i altres agències financeres? Necessiteu una consolidació de préstecs o una hipoteca? No cerqueu més, ja que som aquí perquè tots els vostres problemes financers passin pel passat. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic:

oceanfmortgages@gmail.com
oceanfmortgages@gmail.com

Es tracta d’Ocean Finance Hipotecas. Oferim préstecs als interessats amb un tipus d’interès raonable del 2%. El rang oscil·la entre 5.000,00 euros i un màxim de 100.000.000,00 euros.

UNICREDIT FAST LOAN ha dit...

Bon dia a tothom

Unicredit ofereix CRÈDIT GRATU onT en totes les transaccions de crèdit. No se us demana cap avançament ni comissió. Tot el que necessiteu per obtenir el vostre préstec és la vostra targeta d’identitat vàlida.

INFORMACIÓ DE CONTACTE

Correu electrònic: unicreditfastloan@gmail.com

TELÈFON: +17815611941

LINKEDIN: PRÉSTEC RÀPID UNICRÈDIT

TWITTER: @LoanUnicredit

Préstec amb el millor interès

Unknown ha dit...

Tot gràcies a la firma de préstecs Fair Finance per ajudar-me amb un préstec de 60.000,00 € per ampliar el meu negoci després que el meu banc em rebutgés, però avui estic content i estic molt bé en el meu negoci amb l’ajut de la firma de préstecs Fair Finance i prometo informeu al món sobre aquesta empresa de préstecs, si necessiteu un préstec, us recomano la firma de préstecs Fair Finance. Per obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb el servei d'atenció al client a través de: fairfinanceloanfirm10@gmail.com o Whatsapp +1(504)603-3666

Jurgen Stefan Financial Service ha dit...

Sóc un prestador i inversor privat, necessiteu un préstec legítim, honest, de bona reputació i ràpid? Puc ajudar-te amb un servei 100% garantit, ofereixo a empreses i préstecs individuals, a més també finançam tot tipus de projectes. Per a més informació, visiteu: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com o Whatsapp +919654763221

ben ha dit...

Necessites un préstec? Estàs en crisi financera o necessites diners per iniciar el teu propi negoci? Necessites un préstec per pagar el deute o pagar factures o iniciar un bon servei comercial? Teniu una puntuació de crèdit baixa i us costa demanar préstecs als bancs locals i altres institucions financeres? Aquí teniu l'oportunitat d'obtenir un préstec de la nostra organització. Oferim préstecs a particulars per als següents propòsits i més. Préstecs personals, expansió empresarial, serveis i creació d'empreses, negocis de serveis, educació, préstecs per consolidació de deutes, diners pesats. Oferim préstecs amb un tipus d'interès baix del 2%. Poseu-vos en contacte amb nosaltres avui per correu electrònic: (benleon340@gmail.com)