Definició de música

La música és física del so aplicada, operada des de la teoria de la informació. Aquesta informació s'entén com a un conjunt d'elements discrets (sons, afinacions de sons, harmònics, relacions de fase, equalitzacions...) que són percebuts com a estímuls pel nostre cervell, i que en si mateixos estan desposseïts de contingut semàntic. Així, en parlar d'estils musicals crec que és molt més correcte parlar de sistemes, subsistemes o conjunts de sistemes formats per sons discrets, més que de llenguatges. I compondre no és sinó generar noves seqüències d'ones.

diumenge, de setembre 10, 2006

JO TAMBÉ VULL UN ESTAT PROPI. I aprofito per a adherir-me a la campanya que s'ha dut a terme aquests dies a nivell de blogs. Bon 11 de Setembre!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo també en vull d'Estat propi, com el Maragall que diu que és ridícul demanar la independència. "Independència para qué si ya somos europeos..." digué el pallaso a la diada...Precisament per això, perquè la Europa no ens aporta res, només empobriment del poder adquisitiu dels treballadors, dels assalariats com tots nosaltres i com els tipus d'interés pujen i els sous es queden inmutables. No volem l'Euro ni volem la vostra Europa!!!Volem una Constitució per a Catalunya i la independència ja!

Anònim ha dit...

CATALUNYA SERÀ LLIURE O NO SERÀ.

Patinet ha dit...

Perfectament d'acord.