Definició de música

La música és física del so aplicada, operada des de la teoria de la informació. Aquesta informació s'entén com a un conjunt d'elements discrets (sons, afinacions de sons, harmònics, relacions de fase, equalitzacions...) que són percebuts com a estímuls pel nostre cervell, i que en si mateixos estan desposseïts de contingut semàntic. Així, en parlar d'estils musicals crec que és molt més correcte parlar de sistemes, subsistemes o conjunts de sistemes formats per sons discrets, més que de llenguatges. I compondre no és sinó generar noves seqüències d'ones.

diumenge, d’agost 13, 2006

En un dia en el qual em sento més vell que el William Burroughs ara, faig una nota destinada a ser posada en una ampolla i llançada al mar per a que arribi a Australia en uns 20 anys i ningú entengui un borrall (perquè allà no saben el català). El disc aquell el vaig acabar el dia 6, després de 37 dies de treball intens. Per recomanació d'un amic, ha passat a dir-se "Accident!", sense subtítols ni res. Això sí, els IV gats que l'han escoltat hi tenen un cert entusiasme, amb el qual hi estic una mica més animat. "Automatic Day" queda bé amb les veus extra i pot quedar bé com a single. La meva intenció és que la poca gent als que he passat els 16 temes em facin comentaris (de moment només tinc els del Ferran Baucells) i a partir d'aquí fer un disc més condensat, de 10 o 12 temes, descartant el que funcioni pitjor.
Se m'ha parlat molt de YouTube. Ara que vaig a Grècia, intentaré filmar coses allà per a un de dos o tres possibles videus que vull fer, i a veure si hi ha sort.
I comença a sortir alguna idea per al disc de vaixells. N'hi ha per temps, però no perdo l'esperança. Pot ser que hi aconsegueixi la continuació del "Corrupció", un altre disc d'alt nivell, que és el que vull fer.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Encara estem a l'espera de material Patinet al youtube!