Definició de música

La música és física del so aplicada, operada des de la teoria de la informació. Aquesta informació s'entén com a un conjunt d'elements discrets (sons, afinacions de sons, harmònics, relacions de fase, equalitzacions...) que són percebuts com a estímuls pel nostre cervell, i que en si mateixos estan desposseïts de contingut semàntic. Així, en parlar d'estils musicals crec que és molt més correcte parlar de sistemes, subsistemes o conjunts de sistemes formats per sons discrets, més que de llenguatges. I compondre no és sinó generar noves seqüències d'ones.

diumenge, de novembre 05, 2006

Correcció sobre el meu flog d'ahir (http://www.fotolog.com/patinet): l' actualitat ens supera i l'Artur Mas intenta temptar en Carod amb promeses infinites com si es tractés d'una vinyeta del Tintín. Pot ser veritat veritable? O potser, com ens temem, l'assenyada sabiduria de les dones ens ha de tornar a dir que els homes ho prometen tot amb tal de ficar-la, i després ja se sap? Més que res, ho diem perquè grinyola un xic i un xac que fa un mes el mateix Mas (amb el gràcil papalloneig amistós d'en Dabid, ai, David Madí al darrera) deixés aquest mateix Carod, bigoti i ulleres inclosos, a l'alçada del betum en una famosa superproducció en DVD que va posar momentàniament de moda el tan ignorat cinema català (al qual CiU no va dedicar cap ajuda en els seus 23 anys de govern, per cert). Amb el qual hem de fer una consideració: quan eren al govern, els de CiU van parasitar l'organigrama de la Generalitat de Catalunya amb tot d'estómacs agraïts, i el Tripartit els va desmuntar l'esquema (per cert, ja aleshores CiU va intentar exactament la mateixa jugada que ara, i els negociadors d'ERC sabien perfectament per què era preferible dir no). No poden mantenir-se gaire temps més sense xuclar una mica de sang administrativa i tornar a muntar la bastida, i estan desesperats, sobretot perquè ni amb un Montilla al davant són capaços d'obtenir la majoria suficient per a governar sols. Almenys, deixeu-me fer una darrera pregunta, per si algú m'hi pot donar una resposta convincent: és veritablement nacionalista qui fot enlaire l'Estatut en una reunió furtiva amb el president espanyol?

5 comentaris:

Anònim ha dit...

a veure, en Carod acut al Mas i el Mas li proposa la meitat de les conselleries per ERC, inclosa la de conseller en cap. I saps pq? Perquè en Montilla i el PSC hagin de cedir i baixar el llistó perquè també Carod pugui tenir una posició predominant i poder. El tripartit estava pactat i l'equidistància no existia i s'ha demostrat. El que demanaria a en Carod és que un altre cop avisin abans d'unes eleccions de com administren el seu vot, segur que el resultat variarà.

I la figura de conseller en cap ha desaparegut i s'ha creat una figura aliena a la politica catalana com és les vicepresidències. Ui! Però si en Rafael Casanoves també era conseller en cap! bueno, en Montilla i els socialistes ho han tret. Les carteres com Economia i altres importants segueixen amb els soacialistes... I en Saura també volia sucar-hi pà i tenir una vicepresidència segona...Ja seria massa, no?

Anònim ha dit...

si iniciativa ha estat l'única força del tripartit que ha pujat en vots, és lícit que reclami una mica més de poder. de tota manera, la famosa conselleria "d'interior" de la qual avui he sentit a parlar tant no és altra cosa que una reestructuració mínima que farà que iniciativa mani una miqueta més però tampoc massa, continuant el gruix de poder en mans de sociates i esquerra.

diu el vallde (futur votant de ciu, a tenor de les promeses "electorals" que ell va fer fa uns dies, en les que parlava d'un carod que es baixés els pantalons) que haurien pogut avisar abans... si ho haguéssin fet haurien perdut força en les negociacions sobre el repartiment del pastís. de fet, si en carod hagués avisat potser en mas no hauria anat al notari i ara podria haver-hi un pacte pp-ciu. no seria la primera vegada...

estic content de la reedició del tripartit (o govern d'entesa, tal com vol en carod que s'anomeni); em semblava el millor escenari possible dels tres hipotètics. tant de bo aquesta vegada millorin les formes (serà interessant veure si en puigcercós li passa al davant al carod) i puguin treballar amb menys soroll de fons.

Anònim ha dit...

que prefereixes sheeva un sistema presidencialista o parlamentàri com el que tenim nosaltres en el qual qui suma, suma i pot governar el que menys s'ho espera?

Anònim ha dit...

que pot governar qui menys s'ho espera? governarà el SEGON favorit a ocupar la presidència. et sembla poc?

Anònim ha dit...

El sr Mas ha volgut anar a "lo grande" en plan americà. És per això que durant la campanya s'ha carregat als seus dos possibles socis (al PP anant al notari, i a ERC amb el famós DVD) ja que es pensava que treuria una majoria absoluta després dels "errors" del tripartit que li permetria governar en solitari. El sr Mas s'ha pensat que el poble es estúpid. És clar que hi ha hagut un càstig al tripartit (sobretot al PSC i ERC) però aquesta pèrdua de vots no ha nat a CiU. Una part se n'ha anat a ICV, l'unic partit d'esquerres que ha pujat en escons, i l'altra part se n'ha anat a l'abstenció. Els partits d'esquerra sumen més que CiU un altre cop i crec que és legítim que governin. Me'n alegro que el Sr.Carod torni a apostar pel govern d'entesa.