Definició de música

La música és física del so aplicada, operada des de la teoria de la informació. Aquesta informació s'entén com a un conjunt d'elements discrets (sons, afinacions de sons, harmònics, relacions de fase, equalitzacions...) que són percebuts com a estímuls pel nostre cervell, i que en si mateixos estan desposseïts de contingut semàntic. Així, en parlar d'estils musicals crec que és molt més correcte parlar de sistemes, subsistemes o conjunts de sistemes formats per sons discrets, més que de llenguatges. I compondre no és sinó generar noves seqüències d'ones.

dijous, d’abril 10, 2014

Built To Blast



Bon concert de Motorbreath a Faktoria avui. Només un problema: cal de veritat que a cada concert allà el volum sigui límit? Hi sento estrany.

*****

Posts meus a Twitter:
"Recordeu-ho: l'única manera eficaç de lluitar contra la política espanyola de la corrupció i la por és votant SI/SI."
"#MiPreguntaTontaEs Si te piden 150000-300000 por un piso nuevo y resulta que nadie lo puede pagar, por qué puñetas no se rebaja la vivienda?"
"Vivenda = Rolls Royce? Oi que no? Doncs per què valen igual? No per res, però la PAH és més que necessària. Que no sóm uns millonetis!"
I fins aquí la fúria política de la setmana.

*****

Bé, deixar constància que dissabte passat vaig anar a Tarragona a l'assemblea general de l'ANC, on a més vaig tornar a cantar amb Poble Que Canta. Part política? Molt bé. Part "entertaining"? Els mateixos de sempre. "I'd like to burn 'em".

*****

L'"Estratègies al paradís" va avançant. Tinc totes les bases i quasi totes les lletres (només falta fer un altre intent sobre "Down Down Blues"). Tot sembla indicar que aquesta setmana fanta tindré nou àlbum a punt. I llavors aniré pel "1980", al que no li falta gaire més. Títols:
1. Sintonia X-1+
2. Royal Crescent, Bath*
3. Teclats qwerty*
4. Costa Grega+
5. Down Down Blues (?)
6. At least that's what you fried*
7. Groupies Online+
8. A Toast Is Born*
9. The Fruity Song+
10. Today Said We Things*
11. San Basilio*
12. Company In My Mac*
13. Abbey Winters*
14. Edmund Fitzgerald*

(+, Títol mantingut; *, títol canviat; ?, pendent de feina).

Afegeixo que he regravat "Raining In Pollito"... i que he decidit muntar un àlbum instrumental al seu voltant, amb la simfonia i d'altres a bord. Serà anar fent nits...

*****

Petita addició als temes dels Fab Four!

-I'm Not a Week
-Don't Brother Me
-A Waste Of Money
-A Day In The File
-Got To Get You Into My Wife
-I Wanna Be Your Map
-Till There Was Glue
-The Excel.
-I'm A Fine.
-The Long And Winding Rope.

Només dir, també, que els Beatles han decidit llançar un darrer single amb una nova gravació de "Drive My Car", però com que estem en crisi han decidit adaptar-la com a "Drive My Barat".