Definició de música

La música és física del so aplicada, operada des de la teoria de la informació. Aquesta informació s'entén com a un conjunt d'elements discrets (sons, afinacions de sons, harmònics, relacions de fase, equalitzacions...) que són percebuts com a estímuls pel nostre cervell, i que en si mateixos estan desposseïts de contingut semàntic. Així, en parlar d'estils musicals crec que és molt més correcte parlar de sistemes, subsistemes o conjunts de sistemes formats per sons discrets, més que de llenguatges. I compondre no és sinó generar noves seqüències d'ones.

divendres, d’agost 29, 2008

Passa alguna cosa amb la manifestació de l'11 de setembre: sembla que aquí l'únic mico que hi anirà serà un servidor de vostès. Just la manifestació que necessitaria dos milions de persones per a mostrar el nostre descontentament amb com se'ns està tractant i provocar un canvi polític, independentment de si s'és independentista o simplement apolític, corre el perill de ser un ridícul total amb IV convençuts fent crits en solitari. No per res, però això és exactament el que volen els nostres polítics: desgana i desmobilització. Hem de dir prou i resulta que no ho farem. Som divertits, els catalans. Hauríem d'anar a més i en canvi ens deixem timar inimitablement bé. Ens mereixerem el que ens caurà a sobre.

1 comentari:

Ferran ha dit...

Tens tota la raó. Ens queixem i després no fem res per mobilitzar-nos. Quina opció ens queda? No queixar-nos i obeir cegament a tot el que ens caigui a sobre, com tu dius. Per tots aquells qui vagin, espero que almenys serveixo per alguna cosa, perquè encara que hi vagin un milió de persones com aquella anterior famosa manifestació del febrer, si no recordo malament, no es va arribar a cap cosa. Madrid mana, i si Madrid no vol ni li dona la gana, aquí tampoc passarà res.