Definició de música

La música és física del so aplicada, operada des de la teoria de la informació. Aquesta informació s'entén com a un conjunt d'elements discrets (sons, afinacions de sons, harmònics, relacions de fase, equalitzacions...) que són percebuts com a estímuls pel nostre cervell, i que en si mateixos estan desposseïts de contingut semàntic. Així, en parlar d'estils musicals crec que és molt més correcte parlar de sistemes, subsistemes o conjunts de sistemes formats per sons discrets, més que de llenguatges. I compondre no és sinó generar noves seqüències d'ones.

dimarts, de juliol 13, 2010

Només puc qualificar el que ha passat avui al Parlament de cop d'estat contra la ciutadania. Que la primera resposta dels partits a la manifestació de dissabte sigui tombar la ILP pel referèndum (tots els partits menys ERC), així com el "Pla B" (tots els partits per unanimitat) evidencia els dèficits democràtics d'un Parlament submís al Tribunal Constitucional espanyol, així com la seva voluntat que Catalunya no sigui mai independent. Els nostres(?) polítics s'han tret la careta: per a ells democràcia és votar-los un cop cada quatre anys, que ells facin el que vulguin amb els nostres vots, i que de tant en tant ens manifestem i ells no en facin ni cas.
Cal no votar-los. Ni a CiU ni a ERC ni a IC/V ni al PSC ni al PP ni a C's. Si els votem, seran quatre anys més del mateix (o vuit, o dotze, o...). Les respostes han de venir de fora, i cal que siguin solvents. De moment, sembla que els únics polítics amb una mica de cara i ulls al nostre país siguin l'Alfons López Tena i l'Uriel Bertran, i potser caldrà que es replantegin si realment val la pena intentar canviar el sistema des de dins. En tot cas, 1.500.000 persones hem quedat decebudes per la ruqueria d'uns pocs aferrats al poder.

1 comentari:

blood_serch ha dit...

A Espanya li passa com a Alemnya de l'Est dels 70 amb els seus ciutadans; una autentica por del que pugui pensar la gent.
A la RDA no es podien creure que els seus propis ciutadans volguessin creuar a l'altre costat.A Espanya li passa igual; li fa por que els catalans vulguin la independencia.
Pero lo pitjor de tot , no t'equivoquis amb aixo, es que la majoria de catalans no volen la independencia.Si mes autogovern i autorepresentacio del seus interessos sense injerencies de l'estat espanyol.
Els independentistes em fan molta por, la veritat. I que me la pela Espanya , eh.

pd; proposar l'abolicio del tc si que estaria xulo ata mateix.