Ahir, concert de la María Bayo al Centre Escultural. Molt bo. Amb dir-vos que fins i tot va fer interessants uns lieder de Mozart, n'hi ha prou. També va cantar cançons de compositors classics de dintre l'ejtado ejpañol, i va brodar les Cinco Canciones Negras de Montsalvatge. Tres bisos! Sembla que vaig anar al lloc correcte: comencen a arribar notícies del concert de Wilco, i no hauria estat tan bé com hauria d'haver estat. Disc fluix = gira fluixa, pel que sé d'altres vegades. Llàstima.
El disc està una mica encallat. Quan tinc un forat a l'agenda em poso a escriure lletres. Però encara falta feina, no tot el que porto escrit és or pur. Dóna la sensació que serà un àlbum pessimista: estic molt cremat de com van les coses, tant en un pla més personal com a nivell de país. He d'acabar de polir una lletra sobre en Lluís Mª Xirinacs, Grace està a mig reescriure, la indepe no acaba de quallar. Pot ser que fins i tot recuperi un parell de poemes que d'una altra manera no trobarien utilitat. La data que m'havia fixat per a la difusió del disc pot ser que s'endarrereixi, perquè des que la vaig anunciar tot plegat s'ha convertit en una cursa d'obstacles. I no vull fer les coses depressa i corrent, no vull repetir l'error de juliol de 2006.
Pàgines
- Home
- "Corrupció"
- Feina 2.0
- Himnes
- Alt Bee's Rage
- 1964
- Biedroneczki estan en punts
- The Random Rain Intrigue
- Rainbow Harbingers in Teledysk
- Santuari
- Els Somnis...
- petit complot i watcher
- Els Duncan Drawings
- Les cintes de 1992
- A New Minimal Record
- Corrupció, els tempteigs
- Quan encara érem al 1963
- FAQ
- Biografia
- Els Visitants
- To Be Continued
- Nota sobre la Unitat Mòbil
- Notes de "Patinet"
- Notes al "Corrupció"
- Entrevistes 2005 - 2010
- Entrevistes 2011 - 2013
- Entrevistes 2014 - 2015
- English
- Castellano
- Adreces útils
Definició de música
La música és física del so aplicada, operada des de la teoria de la informació. Aquesta informació s'entén com a un conjunt d'elements discrets (sons, afinacions de sons, harmònics, relacions de fase, equalitzacions...) que són percebuts com a estímuls pel nostre cervell, i que en si mateixos estan desposseïts de contingut semàntic. Així, en parlar d'estils musicals crec que és molt més correcte parlar de sistemes, subsistemes o conjunts de sistemes formats per sons discrets, més que de llenguatges. I compondre no és sinó generar noves seqüències d'ones.